Delicious      Technorati      Blinklist      Furl      Reddit

TimeTrex Time and Attendance

TimeTrex Time and Attendance


* FAQ    * Search
* Login   * Register

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jan 03, 2017 8:07 am 
Offline

Joined: Tue Aug 23, 2016 11:44 am
Posts: 125
Hi,

I was working on trying to do an update of the new version of TimeTrex from v9.1.3 when doing so I had an error come up saying that it needed more ram saying it only had 128mb of ram and the system need's 512mb of ram. This is a ubuntu 14.03 VM server that has 4096mb of ram. With that being said it has well more than 512mb of ram that is required for TimeTrex. Does anyone have an idea as to why it would say that I have a lot less ram than the system has? I have also verified that the server does indeed have 4 gig's of ram but for some reason, TimeTrex is reading that it does not have the correct memory.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 03, 2017 8:21 am 
Offline

Joined: Tue Aug 23, 2016 11:44 am
Posts: 125
could this or is this caused by a PHP memory limit. when I checked that it's set to 128mb


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 03, 2017 10:37 am 
Offline

Joined: Tue Sep 19, 2006 2:22 pm
Posts: 7230
Yes, you need to increase your PHP memory limit.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 03, 2017 11:20 am 
Offline

Joined: Tue Aug 23, 2016 11:44 am
Posts: 125
ok thank you shaunw


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron


Time and Attendance




Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group