Branch

General support regarding TimeTrex, such as
configuring policies/taxes or processing payroll.
Post Reply
Chauh
Posts: 22
Joined: Mon Jan 11, 2021 12:49 pm
Location: Canada

Branch

Post by Chauh »

Hi,

Is there a way to get total labors by Branch? Thank you.

shaunw
Posts: 7675
Joined: Tue Sep 19, 2006 2:22 pm

Re: Branch

Post by shaunw »

Yes, go to Report -> TimeSheet Reports -> TimeSheet Summary Report. Then in the "Template" dropdown box select "Total Time by Branch".

Chauh
Posts: 22
Joined: Mon Jan 11, 2021 12:49 pm
Location: Canada

Re: Branch

Post by Chauh »

Thank you Shaunw.

How about the total cost for Branch?

shaunw
Posts: 7675
Joined: Tue Sep 19, 2006 2:22 pm

Re: Branch

Post by shaunw »

You can use the "All Time+Wage by Branch" template for that. You can also use the "Display Columns" dropdown box to add in any number of other columns.

Chauh
Posts: 22
Joined: Mon Jan 11, 2021 12:49 pm
Location: Canada

Re: Branch

Post by Chauh »

That's what I am looking for!! Thank you Shaunw for all your help.

Post Reply