Incorrect Exception Emails being Sent

General support regarding TimeTrex, such as
configuring policies/taxes or processing payroll.
Post Reply
webmaster
Posts: 38
Joined: Tue Dec 16, 2014 12:38 pm

Incorrect Exception Emails being Sent

Post by webmaster »

Hello,
We are using TT Community version 8.0.9 automatically installed on a windows server in the USA - ohio

For the past few weeks , managers have been receiving some exception unexcused absence emails that are incorrect. When we look later by logging onto the server the exceptions are not there and the people were not absent. Any ideas?

shaunw
Posts: 7670
Joined: Tue Sep 19, 2006 2:22 pm

Re: Incorrect Exception Emails being Sent

Post by shaunw »

Please post a copy of the exception email, as well as a screenshot of that employees timesheet for the same day.

webmaster
Posts: 38
Joined: Tue Dec 16, 2014 12:38 pm

Re: Incorrect Exception Emails being Sent

Post by webmaster »

Thanks so much for the rapid reply! Below is the screenshot with personal info redacted.
Attachments
Exception.jpg

shaunw
Posts: 7670
Joined: Tue Sep 19, 2006 2:22 pm

Re: Incorrect Exception Emails being Sent

Post by shaunw »

Can you post a screenshot of the schedule, schedule policy, and exception policy settings as well please?

webmaster
Posts: 38
Joined: Tue Dec 16, 2014 12:38 pm

Re: Incorrect Exception Emails being Sent

Post by webmaster »

Below are the requested images.
Attachments
expolicy.jpg
policies.png

shaunw
Posts: 7670
Joined: Tue Sep 19, 2006 2:22 pm

Re: Incorrect Exception Emails being Sent

Post by shaunw »

Since v8.0.9 is so old, I would recommend upgrading to the latest version to see if that resolves the issue first.

webmaster
Posts: 38
Joined: Tue Dec 16, 2014 12:38 pm

Re: Incorrect Exception Emails being Sent

Post by webmaster »

it is version 9.09, not 8.09 .

webmaster
Posts: 38
Joined: Tue Dec 16, 2014 12:38 pm

Re: Incorrect Exception Emails being Sent

Post by webmaster »

I found the issue. It seems when TT performed the last update it was incomplete, so while it said it was the most recent version, some of the files were from the previous version. I upgraded / reinstalled over with the latest version and it solved the problem.

Post Reply