Active the Arabic language

General support regarding TimeTrex, such as
configuring policies/taxes or processing payroll.
Post Reply
legend
Posts: 3
Joined: Sun Feb 23, 2020 10:50 am

Active the Arabic language

Post by legend »

Hi all ,

I installed the TimeTrex version (12.0.5) .. My main problem that i can't fond the Arabic language .. So any advice how i can active or add the (Arabic UO) package .. Thanks in advance

Kind Regards

shaunw
Posts: 7670
Joined: Tue Sep 19, 2006 2:22 pm

Re: Active the Arabic language

Post by shaunw »

To better assist you, please see the following FAQ:
viewtopic.php?f=6&t=89

legend
Posts: 3
Joined: Sun Feb 23, 2020 10:50 am

Re: Active the Arabic language

Post by legend »

Thanks for replay

- Version of TimeTrex : 12.0.5
- Operating system and version running :- Windows 10 Pro
- We installed TimeTrex, using the automated executable installer. ( TimeTrex_Community_Edition-windows-installer.exe)
- Database and version we are using :- PostgreSQL Ver. 9.5.14
- Web server we are using :- Apache HTTP Server 2.x
- PHP version :- 7.2.11

My main problem, that i can't find the Arabic language in the language combo box list as you can see in the attachment.. So, any advice how i can enable or add the Arabic language package ..
TimeTrex.png
TimeTrex.png (33.6 KiB) Viewed 3511 times
Here below you can find root path install for TimeTrex folder
TimeTrex1.png
TimeTrex1.png (30.07 KiB) Viewed 3511 times
Kind Regards

shaunw
Posts: 7670
Joined: Tue Sep 19, 2006 2:22 pm

Re: Active the Arabic language

Post by shaunw »

I looked into this more and the Arabic translation was removed from TimeTrex due to it getting too far out of date.

It can be re-added if more than 90% of the strings are translated again, which you can help us with by going here:
viewtopic.php?f=5&t=707

legend
Posts: 3
Joined: Sun Feb 23, 2020 10:50 am

Re: Active the Arabic language

Post by legend »

Thanks for your reply.. So, is there any older or previews version that I can use it and support Arabic language cuz currently I need to make some testing on it before depending it.. your cooperation will be appreciated.

Kind Regards

shaunw
Posts: 7670
Joined: Tue Sep 19, 2006 2:22 pm

Re: Active the Arabic language

Post by shaunw »

Unfortunately not.

Post Reply